Abuse filter log

From Commandos Wiki
Abuse Filter navigation (Home | Recent filter changes | Examine past edits | Abuse log)
Jump to navigationJump to search
Details for log entry 17,415

12:14, 7 September 2020: 176.33.232.214 (talk) triggered filter 1, performing the action "edit" on Alsancak-cicekci. Actions taken: Disallow; Filter description: Link spam (examine)

Changes made in edit

  +
Çiçek gönderme işlemleri geçmişten bu yana tüm dünya üzerinde oldukça güzel bir jest olarak yapılmaktadır. Özellikle de bayanlara hediye edilen çiçekler her zaman için onlar adına da büyük manevi önem taşımaktadır.
  +
  +
Günümüzde bu alanda ortaya çıkan bazı temel sorunlar çiçekçi işletmeleri alanında da bazı değişimleri ortaya çıkarmaktadır. Özellikle de günümüzde artık çiçekçi dükkânlarına giderek çiçek almak ve farklı kişilere bu çiçekleri hediye etmek için kişilerin oldukça fazla zamanını harcaması gerekmektedir. Bu nedenle ortaya çıkan bazı sorunlar nedeni ile günümüzde pek çok kişi günlük hayatın yoğunluğundan ötürü bu işlemleri yeteri kadar ortaya çıkaramamaktadır. Sizler de günümüzde bu alanda bazı gelişmeleri takip ediyor olabilirsiniz. Özellikle de günümüzde ortaya çıkan çevrimiçi çiçek gönderme işlemleri sizler adına da hayatınızın içinde farklı seçenekler arasında bulunabilmektedir. Günümüzde bu alanda ortaya çıkan gelişmeler İzmir ilinde de oldukça belirgin şekilde ortaya çıkmaktadır.
  +
  +
Bu alanda günümüzde Alsancak çiçek gönder işlemler rahatlıkla internet üzerinden yapılabilmektedir. Özellikle de vakit problemi yaşayan kişiler için bu hizmetler çok yararlı olmaktadır. Elbette sizler adına da bu hediyeleri kendi eliniz ile vermeniz çok daha iyi olacaktır. Ancak ortaya çıkan dezavantajlar nedeni ile bu hizmetler sizlere yardımcı olacaktır. Sizlerde [https://www.alsancakcicekcim.com/ Alsancak çiçekçi] işletmelerinden Alsancak çiçek ürünlerini seçerek istediğiniz kişilerin kişisel adreslerine gönderebilirsiniz.

Action parameters

VariableValue
Edit count of the user (user_editcount)
''
Name of the user account (user_name)
'176.33.232.214'
Age of the user account (user_age)
0
Groups (including implicit) the user is in (user_groups)
[ 0 => '*' ]
Whether the user is blocked (user_blocked)
false
Whether or not a user is editing through the mobile interface (user_mobile)
false
Page ID (page_id)
0
Page namespace (page_namespace)
0
Page title (without namespace) (page_title)
'Alsancak-cicekci'
Full page title (page_prefixedtitle)
'Alsancak-cicekci'
Action (action)
'edit'
Edit summary/reason (summary)
''
Old content model (old_content_model)
''
New content model (new_content_model)
'wikitext'
Old page wikitext, before the edit (old_wikitext)
''
New page wikitext, after the edit (new_wikitext)
'Çiçek gönderme işlemleri geçmişten bu yana tüm dünya üzerinde oldukça güzel bir jest olarak yapılmaktadır. Özellikle de bayanlara hediye edilen çiçekler her zaman için onlar adına da büyük manevi önem taşımaktadır. Günümüzde bu alanda ortaya çıkan bazı temel sorunlar çiçekçi işletmeleri alanında da bazı değişimleri ortaya çıkarmaktadır. Özellikle de günümüzde artık çiçekçi dükkânlarına giderek çiçek almak ve farklı kişilere bu çiçekleri hediye etmek için kişilerin oldukça fazla zamanını harcaması gerekmektedir. Bu nedenle ortaya çıkan bazı sorunlar nedeni ile günümüzde pek çok kişi günlük hayatın yoğunluğundan ötürü bu işlemleri yeteri kadar ortaya çıkaramamaktadır. Sizler de günümüzde bu alanda bazı gelişmeleri takip ediyor olabilirsiniz. Özellikle de günümüzde ortaya çıkan çevrimiçi çiçek gönderme işlemleri sizler adına da hayatınızın içinde farklı seçenekler arasında bulunabilmektedir. Günümüzde bu alanda ortaya çıkan gelişmeler İzmir ilinde de oldukça belirgin şekilde ortaya çıkmaktadır. Bu alanda günümüzde Alsancak çiçek gönder işlemler rahatlıkla internet üzerinden yapılabilmektedir. Özellikle de vakit problemi yaşayan kişiler için bu hizmetler çok yararlı olmaktadır. Elbette sizler adına da bu hediyeleri kendi eliniz ile vermeniz çok daha iyi olacaktır. Ancak ortaya çıkan dezavantajlar nedeni ile bu hizmetler sizlere yardımcı olacaktır. Sizlerde [https://www.alsancakcicekcim.com/ Alsancak çiçekçi] işletmelerinden Alsancak çiçek ürünlerini seçerek istediğiniz kişilerin kişisel adreslerine gönderebilirsiniz.'
New page size (new_size)
1701
Unix timestamp of change (timestamp)
1599480861